voor wie?

Coaching en therapie met paarden

~ Knowledge is experience. The rest is just information. ~ (A.. Einstein)

Voor wie?

 

De coaching of therapie met paarden van Tool 4 Life is voor iedereen die vragen heeft op- of wil werken aan het gebied van persoonlijke groei. Naast deze persoonlijke groei is de ontspanning en het plezier dat het werken met de paarden kan bieden een grote meerwaarde bij het volgen van coaching of therapie!

 

PGB begeleiding en dagbesteding

 

Kinderen en Jongeren

Kinderen en jongeren zijn, buiten individuele sessies, welkom voor onze groepstraining IJzersterk. Binnen deze 8-weekse training gaan wij met de paarden aan de slag om de kinderen stevig in hun schoenen te laten staan en lekker in hun vel te laten zitten. We werken aan het zelfvertrouwen en “omgaan met pesten” is een thema dat binnen deze training tevens aan bod komt.

Kinderen zijn individueel welkom vanaf 8 jaar en voor de groepstraining vanaf 10 jaar.

 

Jongeren en Volwassenen

Jongeren en volwassenen kunnen met allerlei vragen bij ons terecht. Wil je meer over jezelf leren? Zit je met een dilemma en zoek je naar oplossingen? Coaching of therapie met paarden kan jou helpen om je gedachten en gevoelens op een rij te krijgen en meer inzichten te geven in allerlei zaken.

Ook wanneer je snel angstig bent of sombere gevoelens hebt, je last hebt van een burn-out of enorme (studie)stress, of wilt werken aan het aangeven van grenzen, gaan wij samen met de paarden met jou aan de slag om oplossingen en inzichten voor jou situatie te vinden.

 

Gezinnen

Tool 4 Life verwelkomt ook gezinnen of ouders voor coaching of therapie met paarden. Willen jullie als gezin dichter naar elkaar toe groeien? Een betere harmonie in het gezin laten ontstaan? Of gewoon een leuk uitje hebben met z’n allen? Dan zijn jullie van harte welkom!

 

Professionals

Tot slot kunnen ook professionals en teams (max. 12 professionals) bij Tool 4 Life terecht om met de paarden aan de slag te gaan. Een coaching-sessie (of hele dag) met behulp van paarden kan een enorme waarde hebben bij een teambuilding. Je leert over verschillende soorten leiderschap en communicatie binnen het team. Je zult ontdekken wat het beste werkt voor jou team om in harmonie met elkaar om te gaan en de beste resultaten te boeken op het werk! Natuurlijk is Tool 4 Life ook zeer geschikt voor intervisie/supervisie bijeenkomsten.

 

Neem vooral contact met ons op om te bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.